και διερωτάται: «Εξακολουθεί να πανηγυρίζει η κυβέρνηση για την αύξηση των εισοδημάτων, που πρακτικά όμως λόγω της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας οδηγεί σε μείωση της αγοραστικής δύναμης; Συνεχίζει να πιστεύει πως είναι σωστή η πολιτική της, που επιδοτεί την ακρίβεια και δεν βάζει φρένο στα καρτέλ; Για πόσο ακόμα θα αρνείται τις προτάσεις που έχει επανειλημμένα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μείωση των άδικων έμμεσων φόρων, για μέτρα ενάντια στην ακρίβεια σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα των καυσίμων που επηρεάζουν τις τιμές όλων των προϊόντων;».
«Η χώρα εδώ και 7 χρόνια κυβερνάται από μια κυβέρνηση βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης, με νοικοκυριά που πρέπει να περιμένουν το επόμενο pass ελεημοσύνης. Ακόμα και για να κάνουν Πάσχα», σχολιάζει η Κουμουνδούρου και καταλήγει με υστερόγραφο:
«Το 2019 η τιμή του αρνιού την αντίστοιχη περίοδο ήταν 6 ευρώ το κιλό - από 18 φέτος, τριπλασιασμός. Το 2019 αγόραζες ένα κιλό ντομάτες με 1,5 ευρώ το κιλό. Τώρα χρειάζεσαι 3,20 ευρώ. Για ένα κιλό φέτα, ο καταναλωτής έπρεπε το 2019 να δώσει 7 ή 8 ευρώ. Τώρα η τιμή δεν πέφτει κάτω από 14. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι, να μαθαίνουν οι νεότεροι και να εξουδετερώνονται οι ψεύτες και οι προπαγανδιστές».
