Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών «από την καταστροφική θεομηνία Daniel, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου,
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών «από την καταστροφική θεομηνία Daniel, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου,
Τις τρεις παραγωγικές μονάδες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ELPEN στο Πικέρμι και το νέο πρότυπο κέντρο έρευνας και καινοτομίας στον τομέα της βιοϊατρικής τεχνολογίας "Athens LifeTech Park" στα Σπάτα επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.
Την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Κοινωνική αντιπαροχή, κοινωνική μίσθωση, τριτεκνική ιδιότητα και άλλες διατάξεις», που συζητείται στη Βουλή, εξέφρασε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην Ολομέλεια,
Με αμείωτη ένταση, συμπολίτευση και αντιπολίτευση αντιπαραθέτουν την δική τους οπτική στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, για την κοινωνική αντιπαροχή
"Προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον ελληνικό λαό, είναι να σταματήσει άμεσα η εθνοκάθαρση που εξελίσσεται στη Γάζα. Και επιτέλους να βρεθεί μια λύση βάσει των ψηφισμάτων του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για να υπάρχει ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.
Για fake news από την αντιπολίτευση για επιβολή μείωσης ΦΠΑ από ΕΕ έκανε λόγο η ΝΔ. Η ΝΔ σε ανακοίνωση της τονίζει ότι τα όσα λέγονται πως η Ελλάδα δεν έχει συμμορφωθεί στις υποχρεωτικές μειώσεις ΦΠΑ
Στην αντεπίθεση περνούν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι από το βήμα της ολομέλειας, απαντούν στην κριτική της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ και το νομοσχέδιο για την κοινωνική κατοικία και την ισοβιότητα της τριτεκνικής ιδιότητας
«Εξαιρετικά χρήσιμη για το Πολεμικό Ναυτικό» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Δένδιας, τη δωρεά της εταιρείας Motor Oil, εις μνήμην του Νίκου Ι. Βαρδινογιάννη, Αξιωματικού, για την ανακαίνιση του θεραπευτηρίου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Το 6ο κατά σειρά «briefing για τους πολίτες», πραγματοποίησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, από τη Θεσσαλονίκη, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στην αντεπίθεση περνούν οι βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι από το βήμα της ολομέλειας, απαντούν στην κριτική της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ και το νομοσχέδιο για την κοινωνική κατοικία και την ισοβιότητα της τριτεκνικής ιδιότητας.