Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλει να καταθέσει μία στιβαρή, μεταρρυθμιστική πρόταση διεξόδου

 


Την ανάγκη να υπάρξει μία πρόταση διεξόδου για την κοινωνία από την πλευρά του προοδευτικού χώρου, της δημοκρατικής παράταξης, υπογραμμίζει σε συνέντευξή του

στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος και εξηγεί: «Πρέπει να υπάρχει μία πρόταση όχι μόνο πώς θα χάσει την εξουσία ο κ. Μητσοτάκης αλλά πώς θα έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση στη χώρα. Γι' αυτό και κάνουμε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος Φεβρουαρίου, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ολοκληρώσει γρήγορα τις εσωτερικές του διαδικασίες, γιατί η κοινωνία δεν περιμένει, τα προβλήματα δεν περιμένουν».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει προδώσει τους πολίτες στο επίπεδο της ασφάλειας, της ακρίβειας, του χαρατσιού στους επαγγελματίες, της αντισυνταγματικής ιδιωτικοποίησης των Πανεπιστημίων. Το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου είναι συνταρακτικό για την Ελλάδα. Είναι ντροπή και παράλληλα είναι και σοβαρό πρόβλημα».