Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΝΔ: Αναμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη των απαράδεκτων δηλώσεων του συνεργάτη του κ. Κόκκαλη

 


ΝΔ: Αναμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη των απαράδεκτων δηλώσεων του συνεργάτη του κ. Κόκκαλη

H αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις προκλήσεις κατά της Ελλάδας, από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, φαίνεται πως δεν είναι καθολική. Μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην έχει βρει ακόμα μια λέξη για να καταδικάσει την επίθεση Ερντογάν κατά της χώρας μας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όμως συνεργάτες κορυφαίων ευρωβουλευτών του συντάσσονται απόλυτα μαζί του» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. 

Αναφέρει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξάκος, συνεργάτης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη, υιοθετεί πλήρως με ανάρτησή του την τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας στο ζήτημα των μεταναστών και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, φτάνει στο σημείο να χρεώνει στη χώρα μας την όξυνση στο Αιγαίο. 

«Αναμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκη των απαράδεκτων δηλώσεων του συνεργάτη του κ. Κόκκαλη. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να υποδέχθηκε με σιωπή τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου αντί να συμβάλει σε μια ενιαία εθνική απάντηση, ελπίζουμε όμως ότι δεν θα μείνει σιωπηλός και μπροστά στις απαράδεκτες αυτές τοποθετήσεις» προσθέτει η ΝΔ.