Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 


ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΟ «σεσημασμένος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας» Ερντογάν με μήνυμα του στην Παγκόσμια Διάσκεψη για τη Μετανάστευση κατηγόρησε την Ελλάδα ότι « Ληστεύει και δολοφονεί πρόσφυγες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παράφρονας φασίστας της Τουρκίας συκοφαντεί μεθοδικά την Ελλάδα, με προφανή στόχο να θέσει «ζήτημα έρευνας και διάσωσης» στο Αιγαίο.

Αυτό που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά είναι η παρατεταμένη αφωνία της κυβέρνησης και του ελληνικού ΥΠΕΞ. Η ΝΔ αντί να εκμεταλλευτεί ακόμα και αφιερώματα κορυφαίων ΜΜΕ όπως το CBS τα οποία αποκάλυψαν μέχρι και παράνομο εμπόριο οργάνων στην Τουρκία με θύματα πρόσφυγες, εμφανίζεται απολογούμενη έναντι ενός εγκληματία κατά της ανθρωπότητας.

Η αφωνία της Ν.Δ. και η υποκρισία «συμμάχων και εταίρων», συνιστούν μέγα εθνικό κίνδυνο.

Η Ελληνική Λύση διαμηνύει στον Ερντογάν ότι η θέση του είναι στο εδώλιο του διεθνούς δικαστηρίου και όχι σε «διεθνείς διασκέψεις».


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ