Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Αλ. Τσίπρας: Καλούμε κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

 


 

 

Αλ. Τσίπρας: Καλούμε κάθε δημοκρατικό, κάθε προοδευτικό πολίτη στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή

Κάλεσμα στους «δημοκρατικούς και στους προοδευτικούς πολίτες» να πάνε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την Κυριακή, ανεξάρτητα αν είναι εγγεγραμμένοι στο κόμμα ή όχι, και να «στείλουν καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής», απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στην αγορά της Πολίχνης σήμερα το μεσημέρι.

«Η ζωή των πολιτών με τον κύριο Μητσοτάκη θυμίζει, πλέον, survivor. Όποιος επιβιώσει, όποιος αντέξει. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε ο κ. Τσίπρας στη δήλωση που έκανε κατά την περιοδεία του και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι 9 μήνες λεηλασίας με τις τιμές διπλάσιες και τετραπλάσιες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Σήμερα βλέπουμε τη βενζίνη να σκαρφαλώνει σχεδόν στα 2,5 ευρώ, βλέπουμε τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει σε διψήφια νούμερα, πάνω από 10%, έχουμε να τον δούμε από το 1994. Και την ίδια στιγμή βλέπουμε το πάρτι να συνεχίζεται, η λεηλασία στο δημόσιο πλούτο, τα golden Boys να παίρνουν παχυλούς μισθούς, οι ιδιώτες στην ενέργεια να βγάζουν ουρανοκατέβατα κέρδη, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν λογαριασμούς, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το μήνα.