Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Τ. Γαϊτάνης: Η ΝΔ, με έργα και όχι με λόγια, κάνει τη ζωή όλων των πολιτών καλύτερη


 

Τ. Γαϊτάνης: Η ΝΔ, με έργα και όχι με λόγια, κάνει τη ζωή όλων των πολιτών καλύτερη

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα του διαλόγου και της προόδου που κάνει τη ζωή όλων καλύτερη», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τάσος Γαϊτάνης, σε ανάρτησή του στο Facebook, με αφορμή την ολοκλήρωση του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του 14ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ. που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.

Ο κ. Γαιτάνης σημειώνει ότι το δίλημμα των εκλογών θα είναι «πρόοδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ ή οπισθοδρόμηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα» και τονίζει: «Ολοκληρώσαμε χθες στη Νίκαια τον προσυνεδριακό διάλογο και είμαστε έτοιμοι για τη διεξαγωγή του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Στις πέντε επιτυχημένες εκδηλώσεις που έγιναν στο Αιγάλεω, τη Θεσσαλονίκη, το Χαλάνδρι, το Ηράκλειο και τη Νίκαια, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και τα στελέχη της κυβέρνησης παρουσίασαν, μεταξύ των άλλων, μια σειρά μεταρρυθμίσεων στην παιδεία, την οικονομία, την αγορά εργασίας, την κοινωνική πολιτική, το ψηφιακό κράτος, τις υποδομές, τον πρωτογενή τομέα και ανέδειξαν το πλούσιο έργο που κάνει καλύτερη τη ζωή του πολίτη».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνει: «Στο 14ο Τακτικό Συνέδριο, που θα γίνει στην Αθήνα από 6 μέχρι 8 Μαϊου, θα δείξουμε ξανά ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο δημοκρατικό κόμμα που εξελίσσεται, που κάνει εσωκομματικό διάλογο υψηλού επιπέδου, που παράγει έργο και έχει σχέδιο για όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον των πολιτών. Θα είναι μια ακόμη ευκαιρία να υπενθυμίσουμε σε όλους τους Έλληνες πως ό,τι έχει υποσχεθεί το κόμμα μας προεκλογικά, η κυβέρνηση το έχει κάνει πράξη!».

«Σήμερα, στο δίλημμα πρόοδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ή οπισθοδρόμηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, η απάντηση είναι αυτονόητη. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που, με συγκεκριμένες πολιτικές και όχι με λόγια, κάνει τη ζωή όλων των πολιτών καλύτερη», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Γαϊτάνη.