Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ελληνική Λύση: «Η λήξη της ρήτρας μη απόλυσης θα φέρει "Αρμαγεδδώνα" στην αγορά εργασίας»


Ελληνική Λύση: «Η λήξη της ρήτρας μη απόλυσης θα φέρει "Αρμαγεδδώνα" στην αγορά εργασίας»

 Η εμμονή» της κυβέρνησης «στην λήξη της "ρήτρας μη απόλυσης" στο τέλος Αυγούστου, θα φέρει "Αρμαγεδδώνα¨" στην αγορά εργασίας, θα εκτινάξει την ανεργία και θα αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση της οικονομίας για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η ΝΔ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
«Κυβέρνηση και ΕΛΣΤΑΤ με λογιστικές λαθροχειρίες επιχείρησαν να παρουσιάσουν ένα μειωμένο ποσοστό ανεργίας, στο οποίο δεν συμπεριελάμβαναν τους εργαζόμενους σε αναστολή οι πλειοψηφία των οποίων είναι "εν δυνάμει απολυμένοι"», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, που συμπληρώνει: «Η κυβέρνηση που κατέστρεψε οικονομία και κοινωνία με τα οριζόντια μέτρα απαγόρευσης και τα καθολικά κλεισίματα, έχει την αίσθηση ότι επειδή οι επιχειρήσεις δούλεψαν δύο μήνες, θα μπορέσουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας! Αφήνοντας επιχειρηματίες και εργαζόμενους παντελώς απροστάτευτους στις ολέθριες συνέπειες της αποτυχημένης πολιτικής της. Η εμμονή τους στην λήξη της "ρήτρας μη απόλυσης" στο τέλος Αυγούστου, θα φέρει "Αρμαγεδδώνα" στην αγορά εργασίας, θα εκτινάξει την ανεργία και θα αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση της οικονομίας για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η Ν.Δ».