Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κυρ. Βελόπουλος

 


Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Κυρ. Βελόπουλος

Περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, την Πέμπτη, 8 και την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα επισκεφθεί τους νομούς Χανίων και Ηρακλείου, Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα αφιχθεί στην πόλη των Χανίων, όπου στις 11 τι πρωί, μαζί με στελέχη του κόμματος, θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά και το λιμάνι, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Στις 13:30 ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (στα νέα γραφεία του κόμματος, Κωνσταντινουπόλεως 10, Χανιά), ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Ελληνικής Λύσης.

Την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021, ο Κυρ. Βελόπουλος θα μεταβεί στην πόλη του Ηρακλείου, όπου στις 11:00 θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με κατοίκους του Ηρακλείου για τα προβλήματα της περιοχής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 13:30, ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.