Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε στο ζήτημα των επιτάξεων στα νησιά

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε στο ζήτημα των επιτάξεων στα νησιά

Χρειάστηκαν μόλις έξι ημέρες για να αναδιπλωθεί πλήρως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των επιτάξεων στα νησιά. Θεώρησε πως "έκλεισε" το διάλογο με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αλλά οι νησιώτες, την ανάγκασαν να "ανοίξει" εκ νέου την συζήτηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει:
«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης στο λαθρομεταναστευτικό, δείχνουν την ανυπαρξία οργανωμένου σχεδίου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος και έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Επιβάλλεται δε, πρωτίστως η άμεση κήρυξη των νησιών του Βορειανατολικού Αιγαίου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και όχι ανούσιες συζητήσεις και προθεσμίες της "μιας εβδομάδας".
Η Ελληνική Λύση επιμένει ότι το πρόβλημα έχει άμεση λύση: μαζικές απελάσεις, ακατοίκητα νησιά, διακοπή επιδομάτων και αυστηρότατος έλεγχος των ΜΚΟ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.