Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ν. Σοφιανός: Να υπάρξουν αντιδράσεις απέναντι στη σκληρή πραγματικότητα που ζει η λαϊκή οικογένεια

Ν. Σοφιανός: Να υπάρξουν αντιδράσεις απέναντι στη σκληρή πραγματικότητα που ζει η λαϊκή οικογένεια


«Το έδαφος που παρέδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση είναι στέρεο. Τα μέτρα στην οικονομία, στη φορολογία, στη λεηλασία των μισθών, στα εργασιακά, στην εξωτερική πολιτική, δηλαδή στην ταύτιση της Ελλάδας με τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ στην περιοχή. Πάνω σε αυτό το έδαφος πατάει η νέα κυβέρνηση, γι' αυτό και έχουμε εναλλαγή. Αυτό είπε το ΚΚΕ και η συζήτηση στη Βουλή το επαληθεύει», ανέφερε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, σε παρέμβασή του, σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ.
Όπως σημείωσε, «τα μέτρα που είπε ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι κάτι καινούργιο, τα έλεγε προεκλογικά και δεν συνιστούν καμία αλλαγή στη σκληρή καθημερινότητα στην οποία ζει ο ελληνικός λαός».
«Η σκληρή πραγματικότητα που ζει η ελληνική λαϊκή οικογένεια δεν έχει αλλάξει», τόνισε ο κ. Σοφιανός, «γιατί», όπως εξήγησε, «εδώ είναι τα τεράστια χρέη, οι κατασχέσεις λογαριασμών και οι πλειστηριασμοί, τα επόμενα χρόνια έχουμε ματωμένα πλεονάσματα, τα πλεονάσματα Τσίπρα, τα οποία γίνονται και πλεονάσματα Μητσοτάκη».