Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Θα είναι αποτυχία εάν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία

Θα είναι αποτυχία εάν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία


Υπέρμαχος της αυτοδυναμίας εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον Νews 24/7, δηλώνοντας ότι «θα είναι αποτυχία αν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία» και αισιόδοξος ότι αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί.
«Η ΝΔ έχει δυναμική που δεν αλλάζει, είναι πρώτο κόμμα και μακριά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τη συσπείρωσή του, αλλά αυτό δεν αναιρεί το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ, πιστεύω ότι θα την πετύχουμε. Παρά την αυτοδυναμία, χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων και σύνθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη αποφυάδες του Βαρουφάκη, δεν είναι ευρωπαϊστές, μπλοφάρουν, είναι καμουφλάζ, δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, δεν είναι στο dna τους η Ευρώπη. Η ΝΔ καλύπτει τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τις παρυφές της Δεξιάς. Η χώρα χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων» τόνισε.
Αναφορικά με τις συντάξεις ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοπούν: «Όποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή. Όταν η Ελλάδα ήταν στα βράχια κάναμε υποχωρήσεις, τώρα φύγαμε από το μνημόνιο. Αν χρειαστεί, να γίνει μονομερώς. Δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, ποτέ δεν θα στηρίξω άλλη μείωση συντάξεων».
Eρωτηθείς για την πιθανότητα να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός, ο κ. Γιακουμάτος απάντησε: «Ο Γρηγόρης είναι πολύ καλό παιδί. Το ζήτημα είναι τι έχει κανείς στο δισάκι του να φέρει». Για την κ. Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει».
Tέλος, σχετικά με την κ. Κατερίνα Παπακώτσα είπε ότι «υπάρχουν πολιτικοί που δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, τους ενδιαφέρει μόνο το σαρκίο τους. Ο Κώστας Καραμανλής δεν εκφράζεται από κανέναν. Οι βασιλικότεροι του βασιλέως απέθαναν».