Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Αυγενάκης: «Ακόμα μια αποτυχημένη παράσταση το διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη»

 
Αυγενάκης: «Ακόμα μια αποτυχημένη παράσταση το διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη»



Ηχητικό: https://youtu.be/a4qrDfvEq90

«Το χθεσινό διάγγελμα αποτέλεσε συνέχεια των θεατρινισμών και της προπαγάνδας της Κυβέρνησης. Μια ακόμη θλιβερή παράσταση του κ. Τσίπρα με στόχο την τόνωση του προφίλ του, κυρίως εντός των τειχών του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1 και τον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Ξενάκη, ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Βασικά σημεία συνέντευξης:

Ελάχιστοι Έλληνες ένιωσαν αυτά που προσπάθησε να μεταφέρει ο κ. Τσίπρας από την Ιθάκη, δίνοντας μια ακόμα αποτυχημένη παράσταση, χωρίς χειροκροτητές, μακριά από την κοινωνία. 

Για ακόμα μια φορά, χθες, διαπιστώσαμε πως ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και την ελληνική κοινωνία έχει υψωθεί ένα απροσπέλαστο τείχος. Οι πολίτες δεν τον ακούν πια, δεν τον πιστεύουν.

Με ένα διχαστικό λογύδριο προσπάθησε να μας πείσει πως τέλειωσε η περίοδος των  μνημονίων. Δεν είπε όμως τίποτα για το 4ο μνημόνιο που φέρνει μέτρα ύψους 5,1 δισ., σκληρή εποπτεία, πολύ αυστηρότερη από όλες τις υπόλοιπες χώρες οι οποίες πέρασαν από μνημόνιο. 

Με την υπογραφή του κ. Τσίπρα και όλων των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η χώρα εισέρχεται σε περίοδο λιτότητας διαρκείας, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και 2,2% του ΑΕΠ μέχρι το 2060.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται ένα τολμηρό σχέδιο ανασυγκρότησης και τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την προσέλκυση επενδύσεων. Χρειάζεται μια άλλη φιλοσοφία για το πώς είναι οργανωμένος αυτός ο τόπος, πως λειτουργούν οι θεσμοί, το κράτος, η σχέση του κράτους με την οικονομία. Χρειάζεται ένα σχέδιο ανάταξης το οποίο θέλει, ξέρει και μπορεί να εφαρμόσει μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο ελληνικός λαός έχει χάσει την πίστη και το κουράγιο του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι εμείς στη ΝΔ θα ανατρέψουμε αυτό κλίμα. Επενδύοντας την ενότητα θα αποκαταστήσουμε πίστη του ελληνικού λαού στις αστείρευτες δυνάμεις του.

Γραφείο Τύπου