Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Θ. Θεοχαρόπουλος :«Να γίνει άμεσα η συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση στην Βουλή»

Θ. Θεοχαρόπουλος :«Να γίνει άμεσα η συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση στην Βουλή»


Μιλώντας στον "Αθήνα 9.84" o Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε στη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση. Υποστήριξε ότι επιδίωξη είναι να προχωρήσει η χώρα άμεσα στις αναγκαίες τομές στο πολιτικό σύστημα, χωρίς φιέστες που έχουν γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην χαθεί η ευκαιρία να είναι η επόμενη βουλή αναθεωρητική.
«Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να απαντήσουν μέσα στο Κοινοβούλιο, χωρίς επικοινωνιακούς τακτικισμούς και παιχνίδια και εκεί να δούμε τι πραγματικά πιστεύει ο καθένας. Έχει κουραστεί ο κόσμος από παιχνίδια. Αυτά που έκανε ο κ. Τσίπρας έξω από τη Βουλή, το ξέχασε μετά. Μόνο εντός της Βουλής μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση χωρίς τακτικισμούς και επικοινωνιακά παιχνίδια», υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, με δεδομένη την άρνηση της ΝΔ και την αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση εντός του κοινοβουλίου, η πρωτοβουλία έχει πετύχει αρχικά το στόχο της, επεξηγώντας ότι ήρθε το ζήτημα των τομών στο πολιτικό σύστημα στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης.