Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Αυγενάκης στον ρ/σ Ράδιο 98.4: «Ο κ. Τσίπρας έχει την απόλυτη ευθύνη για τις πράξεις του “επιρρεπή” στα σκάνδαλα κ. Καμμένου»


Αυγενάκης στον ρ/σ Ράδιο 98.4: «Ο κ. Τσίπρας έχει την απόλυτη ευθύνη για τις πράξεις του “επιρρεπή” στα σκάνδαλα κ. Καμμένου»
Ηχητικό: https://goo.gl/VGRcda


«Η υπόθεση αποτελεί μέγα σκάνδαλο και ο κ. Καμμένος θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό», δήλωσε, σήμερα το πρωί, στον ραδιοφωνικό σταθμό  “Ράδιο 98.4” και στο δημοσιογράφο κ. Γιώργο Σαχίνη, ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναφορικά με την υπόθεση Καμμένου και την επερχόμενη συζήτηση του θέματος στη Βουλή, ο Γραμματέας της Ν.Δ. δήλωσε: «Θα επιμείνουμε στα πραγματικά περιστατικά. Κατά τον κ. Καμμένο η σύμβαση έχει υπογραφεί. Το αναφέρει, μάλιστα, ο ίδιος στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή, στις 6 Νοεμβρίου μετά από ερώτηση βουλευτών μας. Εμείς, θέτουμε ερωτήματα και θέλουμε να απαντηθούν στη Βουλή».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Λ. Αυγενάκης συνέχισε εκφράζοντας τα ακόλουθα ερωτήματα: «Γιατί σε διακρατική συμφωνία Κυβέρνησης προς Κυβέρνηση, υπάρχει μεσάζων; Ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος; Και ποια είναι η σχέση του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο; Σε ποιες αγοραπωλησίες όπλων έχει εμπλακεί ο κ. Παπαδόπουλος; Η συμφωνία που έφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Βουλή μιλάει για 300.000 βλήματα. Οι Σαουδάραβες φαίνεται να ενδιαφέρονται μόνο για 100.000. Τι θα απογίνονταν τα 200.000 βλήματα που περισσεύουν;»

«Το ζήτημα δεν είναι απλό μιλάμε για χρήματα και περιουσία του ελληνικού λαού. Μιλάμε για 66 εκατ. ευρώ τα οποία θα έπρεπε να έχουν εισρεύσει στα δημόσια ταμεία και μέχρι αυτή την ώρα αυτό δεν έχει συμβεί. Τί άραγε έχουν να κρύψουν σε μια διακρατική συμφωνία, την οποία έχει εγκρίνει η Βουλή χωρίς μεσάζοντες;» Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λ. Αυγενάκης.

Στο τέλος της συζήτησης, ο Γραμματέας της ΝΔ επεσήμανε ότι: «Ο κ. Τσίπρας έχει την απόλυτη ευθύνη για τις πράξεις ή τις παραλήψεις των Υπουργών του, και φυσικά του επιρρεπή στα σκάνδαλα κ. Καμμένου. Η υπόθεση που θα συζητήσουμε αποτελεί μέγα σκάνδαλο και πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό».



Γραφείο Τύπου