Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

«Κινούμαστε δυναμικά, με εξωστρέφεια και στρατηγική! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα»


Σύσκεψη στη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ για τις εκδηλώσεις-δράσεις της ΝΔ στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ


«Κινούμαστε δυναμικά, με εξωστρέφεια και στρατηγική!
Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα»

Ο  Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προέδρευσε της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης με θέμα τον καλύτερο συντονισμό των εκδηλώσεων – δράσεων της ΝΔ στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Η δυναμική παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», αποτυπώνεται με ένα δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων - δράσεων που θα λάβουν χώρα σε όλους τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο κ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «…ο κόσμος θέλει να ακούσει τι έχει να του πει η ΝΔ, θέλει να συζητήσει μαζί μας. Αυτή η «δίψα» διαμόρφωσε το απαιτητικό πρόγραμμά μας σε 15 νομούς της Β. Ελλάδος με δεκάδες κλιμάκια … και πάνω από 230 δράσεις και επισκέψεις.
Την ώρα που ο κ. Τσίπρας κλεισμένος στο Μαξίμου, κάνει συναντήσεις με λίγους κεκλεισμένων των θυρών φυλασσόμενος από χιλιάδες αστυνομικούς, την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη μας βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία ακούγοντας και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Κινούμαστε δυναμικά, με εξωστρέφεια και στρατηγική. Σκοπός μας είναι να μιλήσουμε με όλους τους πολίτες, να τους μεταφέρουμε τη Συμφωνία Αλήθειας και να τους πούμε ότι υπάρχει η Ελλάδα του αύριο, η Ελλάδα των ευκαιριών και ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Βγαίνουμε από αριστερά στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλάζουμε την κουλτούρα του Κόμματος… ».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, οι Βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και τοπικά στελέχη.

Γραφείο Τύπου

Συνημμένα:
Φωτογραφίες από τη σύσκεψη.