Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει την κανονικότητα στη χώρα

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει την κανονικότητα στη χώρα

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως ακόμα και αν κλείσει τη διαπραγμάτευση δεν θα καταφέρει να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας.
Από τη Μάλτα όπου βρίσκεται για το Συνέδριο του ΕΛΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι τόνισε πως οι κκ Τσίπρας και Καμμένος μαζί με τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες έχουν «καταπιεί όλα τα μέτρα που είναι υπαιτιότητα της αποτυχημένης διαπραγμάτευσής τους».
Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο και για εκχώρηση κομματιών του ενεργειακού μας πλούτου, χωρίς αντάλλαγμα για τη ΔΕΗ. «Τα έχουν αποδεχτεί όλα και ψάχνουν τρόπο να τα περάσουν από τις ΚΟ, προσπαθώντας να πείσουν τους Έλληνες ότι διαπραγματεύονται περήφανα» είπε προσθέτοντας πως η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει τις προϋποθέσεις και κυρίως τις μεταρρυθμίσεις.
«Έχει καθυστερήσει τόσο πολύ το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, έχει πάει τόσο πίσω το θέμα της ποσοτικής χαλάρωσης, έχουν χαθεί 3 μήνες από το 2017 και βλέπουμε που το όριο του 2,7% ανάπτυξη είναι όνειρο απατηλό για την Ελλάδα και τους Έλληνες» τόνισε επαναλαμβάνοντας πως για τη ΝΔ πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς, όπως είπε, θα είναι καταστροφή αν συνεχίσουμε να σερνόμαστε έτσι.