Hellenic Cypriot Press Agency

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ.Μάντζος-Ν.Παπάζογλου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Γερμανίας «έχουν προφανή σημασία για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης» * Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα ως ζήτημα αρχής στηρίζει την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο και καταδικάζει κάθε χρήση βίας έναντι κυρίαρχων κρατών * ΚΚΕ: Ελπίδα για τον λαό της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης είναι η δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να αποκτήσει ριζοσπαστικό αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο * Άρειος Πάγος: Στη Δημοκρατία ουδείς, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, δικαιούται να «τρομοκρατεί» τους δικαστικούς λειτουργούς * Μ. Χρυσοχοΐδης: Αποστολή της Αστυνομίας είναι να διασφαλίσει την ομαλή και ειρηνική διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα * Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ. Κουτσούμπας: Να «βουλιάξουν» οι πλατείες από τα ποτάμια του λαού και της νεολαίας που θα φωνάξουν ξανά «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αρχιεπίσκοπο Αρμενίων Κύπρου κ.κ. Gomidas Ohanian, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόσωπο της Θρησκευτικής Ομάδας Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Vartkes Mahdessian.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Από Αμαλιάδα, Παραμυθιά, Αγρίνιο, Άρτα, Γιάννενα ξεκινά το οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Αγρότες»

Από Αμαλιάδα, Παραμυθιά, Αγρίνιο, Άρτα, Γιάννενα ξεκινά το οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Αγρότες»


Ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα προγραμματίζει η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων, με την παρουσία στελεχών του Κομματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε Αμαλιάδα, Παραμυθιά Σουλίου, Αγρίνιο, Άρτα και Ιωάννινα, το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, με σύνθημα: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες».

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, μέρος του οποίου παρουσίασε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζήτημα.

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από αυτές τις ανοιχτές συζητήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους που διοργανώνει, φιλοδοξεί να ανοίξει το διάλογο γύρω από τις ανταγωνιστικές καλλιέργειες με στόχο την ποιότητα, τα σχήματα συνεργασίας ανάμεσα στους αγρότες, τη σύνδεση αγροτικής παραγωγής με τη βιομηχανία και τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την φορολόγηση και το κόστος παραγωγής που καθιστούν μη βιώσιμες τις καλλιέργειες.

Το πρόγραμμα των κλιμακίων έχει ως εξής:
Ν. ΗΛΕΙΑΣ, Αμαλιάδα, Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 18:30,
Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας (Αρχαίας Ίλιδος 64)

Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Παραμυθιά, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 12:00,
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δ.Σουλίου (Κ. Καραμανλή 179, Παραμυθιά)

Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Αγρίνιο, Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 18:00,
Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης)

Ν. ΑΡΤΑΣ, Άρτα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 11:30,
Επιμελητήριο Άρτας (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Κοσμά Αιτωλού & Πριοβόλου)

Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ιωάννινα, Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 17:30,
Ξενοδοχείο DU LAC, Κεντρικό Κτίριο (Α. Μιαούλη & Ίκκου)

Συνημμένα:
1. Εικόνα για τα social media