Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημοκρατικής Συμπαράταξης:


Σήμερα, όπως και από προηγούμενες μαρτυρίες στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και ιδιοκτητριών εταιρειών Μ.Μ.Ε, έχει προκύψει μια αλήθεια.
Η περίπτωση του mail Χαρδούβελη και η δημοσίευση του στην εφημερίδα Καθημερινή, η στάση των εφημερίδων του Δ.Ο.Λ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογική και μετεκλογική περίοδο, η περίπτωση της Πήγασος Εκδοτικής Α.Ε με όλα όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική, η περίπτωση του κ. I. Κουρτάκη της εφημερίδας Παραπολιτικά,  που ο ίδιος λέει για τη μεγάλη του κόντρα με την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, οι πρωινές ζώνες όλων των τηλεοπτικών καναλιών ( Mega, ΑΝΤ1, Skai ) την περίοδο 2010 - 2014, αποδεικνύουν πως τα μέλη των προηγούμενων κυβερνήσεων είχαμε υποστεί τρομακτική φθορά στη σχέση μας με τους πολίτες.
Το παραμύθι ότι εμείς και τα κόμματα μας είμαστε οι ευνοημένοι των Μ.Μ.Ε έχει πεθάνει. Όσοι αξιόπιστοι άνθρωποι παρακολουθούν την Εξεταστική το έχουν καταλάβει.
Ποτέ δεν ζητήσαμε προνομιακή μεταχείριση, αντίθετα είχαμε δυσμενή αντιμετώπιση την οποία και ανεχόμασταν γιατί αυτή είναι η Δημοκρατία.
Ποτέ δεν είπαμε ύποπτο δημοσιογράφο που μας χτύπησε, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.
Ποτέ δεν είπαμε ύποπτες τις συγκεντρώσεις των πολιτών, όπως σημερινοί υπουργοί.
Αυτή είναι η αλήθεια κι όσο περνούν οι μήνες στην Εξεταστική, η αλήθεια αυτή αποκαλύπτεται.