Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ



Η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, κ. Σταύρο Τσιφλίκη. Τη Νεολαία εκπροσώπησαν η υπεύθυνη οργάνωσης Θεσσαλονίκης Ζωή Καρασαλίδου και η υπεύθυνη Περιφερειακών Οργανώσεων Μαρία Βαφειάδου.

Στη συνάντηση τέθηκαν, από τον κ. Τσιφλίκη, ζητήματα που αφορούν το Σύλλογο, οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει και θέματα σχετικά με το ισχύον νομικό πλαίσιο λειτουργίας.

Τα στελέχη της Νεολαίας άκουσαν με προσοχή τις προτάσεις του κ. Τσιφλίκη, ενώ ξεναγήθηκαν και στους χώρους του Συλλόγου όπου λαμβάνουν χώρα οι δραστηριότητες και η εκπαίδευση των παιδιών. Επισκέφθηκαν, επίσης, το εργαστήρι, όπου δημιουργούνται οι μπομπονιέρες, προϊόν που αποτελεί κύριο έσοδο του Συλλόγου.

Για τη Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποτελεί χρέος να συμβάλλει, ώστε τα παιδιά αυτά να συνεχίσουν να έχουν το χώρο, που τα τελευταία 27 χρόνια τους βοηθάει στην ένταξή τους στην κοινωνία και τους παρέχει την εκπαίδευση και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη, που τα δημόσια ειδικά σχολεία αδυνατούν να προσφέρουν.