Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τελείωσε το παιχνίδι του δικομματισμού

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τελείωσε το παιχνίδι του δικομματισμού


Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει, αλλά η Ν.Δ. δεν ανεβαίνει!

Όλα δείχνουν ότι οι προσπάθειες, οι οποίες γίνονται τόσο από τα εγχώρια οργανωμένα συμφέροντα, όσο και από τον πανίσχυρο εξωτερικό παράγοντα, να επανέλθει η χώρα σε ένα καθεστώς δικομματισμού, αποτυγχάνουν! Με την λογική του διαίρει και βασίλευε συμφέρει απόλυτα τόσο τους ολιγάρχες αυτής της χώρας, όσο και τους “προστάτες” της Πατρίδας μας, οι οποίοι θέλουν να είναι η Ελλάδα ένα προτεκτοράτο, συνέφερε και συμφέρει να υπάρχουν δύο μεγάλες και ελεγχόμενες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες θα εναλλάσσονται στην εξουσία. Αυτό το παιχνίδι το οποίο κράτησε 40 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα με την εναλλαγή στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ με την Ν.Δ. φαίνεται πως τέλειωσε. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί σε όλες τις πολιτικές έρευνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό ότι υφίσταται μία πρωτοφανή πολιτική φθορά σε ένα μόλις χρόνο εξουσίας. Απέδειξε μέσα σε λίγους μήνες ότι οι προεκλογικές του υποσχέσεις ήταν λόγια του αέρα, αφού τελικά η πολιτική την οποία ασκεί είναι εντελώς αντίθετη με όσα είχε εξαγγείλει με κορυφαίο σημείο την υπογραφή μνημονίου με τους δανειστές και βέβαια με τα σκληρά μέτρα, τα οποία έλαβε και προτίθεται να λάβει στο άμεσο μέλλον. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στην ίδια θέση που ήταν στο παρελθόν οι συνάδελφοί τους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και δεν τολμούν να εμφανιστούν δημόσια. Και όπου εμφανίζονται αντιμετωπίζουν στην καλύτερη περίπτωση την περιφρόνηση και στην χειρότερη την αποδοκιμασία του λαού.

Ενώ όμως ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει, από την άλλη πλευρά η Νέα Δημοκρατία δεν ανεβαίνει τουλάχιστον σε βαθμό ανάλογο της πτώσεως του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανάδειξη στην ηγεσία της Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιούργησε ένα κλίμα αισιοδοξίας στην νεοφιλελεύθερη παράταξη με τις εξαγγελίες περί σκληρής αντιπολιτεύσεως, την οποία όμως δεν βλέπουμε και φυσικά δεν βλέπει ο λαός να πραγματοποιείται. Αντίθετα, στα δύο μεγάλα ζητήματα, τα οποία ενδιαφέρουν άμεσα τον λαό τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε την Ν.Δ. να ακολουθεί μία συναινετική πολιτική.

Αναφέρομαι στο ζήτημα το οποίο αποκαλούν “προσφυγικό”, το οποίο βεβαίως και δεν είναι προσφυγικό, παρά μόνο κατά ένα ποσοστό. Είναι πρόβλημα μίας κατευθυνόμενης από την Τουρκία λαθρομετανάστευσης. Η Νέα Δημοκρατία στο ζήτημα αυτό κατ’ ουσίαν συμφωνεί με τους κυβερνητικούς χειρισμούς και δεν έχει αντιδράσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει και με το αγροτικό θέμα, το οποίο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε αποστάσεις από τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων αγροτών και απλά κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση άνευ ουσίας.

Το ενδεχόμενο εκλογών, στο οποίο αναφέρονται συχνά τα ΜΜΕ, είναι βέβαιον ότι δεν θα αναδείξει κανένα από τα δύο σήμερα μεγάλα κόμματα σε αυτοδύναμη κυβέρνηση και όχι μόνον. Θα δημιουργήσει ένα πολιτικό αδιέξοδο και μία πολιτική αστάθεια, η οποία θα πλήξει τα εθνικά μας συμφέροντα καίρια.

Την ίδια χρονική περίοδο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την ξεκάθαρη και σταθερή πολιτική της κερδίζει συνεχώς έδαφος και αυτό είναι εύκολo να διαπιστωθεί από την πολεμική που ασκείται εναντίον της από τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Φυσικά και θα μπορούσε να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, αλλά βρίσκεται υπό ένα καθεστώς πολιτικής τρομοκρατίας κρατικής και παρακρατικής. Ό,τι και να κάνουν όμως τα προβλήματα παραμένουν και λαμβάνουν μάλιστα οξύτερη μορφή και στα προβλήματα αυτά μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων Εθνικιστών έχει τις λύσεις και εκφράζει ξεκάθαρα την θέληση του Ελληνικού Λαού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή