Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΣ



ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΣ
ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ


Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην πόλη του Βόλου.

Συγκεκριμένα την Τέταρτη το πρωί παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου όπου τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού και στην συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού, με κατεύθυνση την παραλία του Βόλου, όπου τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων χοροσταντούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Στη συνέχεια η κ. Χρυσοβελώνη παρέστη στην κοπή πίτας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνισμό. Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων ας προσευχηθούμε όλοι μας γι’ αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά της θάλασσας προσπαθώντας να βρουν μια καλύτερη ζωή μακριά από την πατρίδα τους, με την ελπίδα να ξαναγίνει το Αιγαίο η θάλασσα της ελπίδας και του φωτός. Επίσης ο σημερινός αγιασμός να φωτίσει όλους αυτούς που καθορίζουν τις τύχες αυτής της χώρας ευελπιστώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους Έλληνες πολίτες».