Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ



Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρέστη στις εκδηλώσεις για την Επέτειο του «ΟΧΙ» οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Βόλου. Συγκεκριμένα:

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου παρέστη στην επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου χοροσταντούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κκ. Ιγνατίου.

Στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων και έπειτα παρακολούθησε την παρέλαση κατά μήκος της κεντρικής παραλίας του Βόλου, όπου παρέλασαν οι ανάπηροι πολέμου, τμήματα πολιτιστικών Συλλόγων, συστήματα Προσκόπων, σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στρατιωτικά τμήματα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού και της 111 Πτέρυγας Μάχης Νέας Αγχιάλου.

Μετά το πέρας της παρελάσεως η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο ελληνισμός. Είναι επέτειος απόδοσης της οφειλόμενης τιμής σε όλους όσοι όρθωσαν το ανάστημά τους, απέναντι στις δυνάμεις της βίας και του φασισμού. Τιμούμε σήμερα την ανδρεία, την περηφάνια και τη φιλοπατρία του ελληνικού έθνους. Τιμώντας µε το μεγαλείο που της αξίζει, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι θα  προστατεύσουμε µε κάθε τρόπο τα εθνικά µας συμφέροντα. Στέλνουμε το μήνυμα ότι έχουμε τη δύναμη και τη βούληση να οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά».