Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

"Ο κ. Τσίπρας ψάχνει άφεση για δικά του τυφλά "όχι σε όλα""



"Ο κ. Τσίπρας ψάχνει άφεση για δικά του τυφλά "όχι σε όλα""


Στη συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, μέρους του "3ου Μνημονίου Τσίπρα - Καμμένου", ο Πρωθυπουργός εγκάλεσε την αντιπολίτευση ως "αντιμνημονιακή" σχολιάζοντας μάλιστα ότι "δεν μπορείς να βάζεις για όλα κόκκινες γραμμές".
Ο κ. Τσίπρας θα ήθελε πολύ να ξεχαστούν οι δικές του "κόκκινες γραμμές", τα δικά του τυφλά "όχι σε όλα" με τα οποία παραπλάνησε την κοινωνία, ακόμη και στα όσα θετικά ψήφιζε η προηγούμενη Κυβέρνηση.
Δυστυχώς, άργησε ο κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι οι κανόνες διαλόγου που επέβαλε τα τελευταία τρία χρόνια, έφεραν μόνο προβλήματα, κοινωνική αναταραχή, διχασμούς και αναποτελεσματικότητα.
Η Ν.Δ. δε θα δώσει την "άφεση αμαρτιών" που ο κ. Τσίπρας επιμόνως ζητά για να καλύψει τα δικά του ψέμματα και τη δική του αναξιοπιστία.
Η Ν.Δ. θα στηρίζει τα σωστά και τα ορθά που θα είναι αναγκαία για την ανάκαμψη της Πατρίδας μας, με σεβασμό στο θεσμικό της ρόλο και στις ανάγκες των καιρών, αλλά ο κ. Τσίπρας να ψάξει αλλού για συνενόχους στη φοροκαταιγίδα που ο ίδιος "μαγεμένος από την αλαζονεία της εξουσίας του" επέβαλε στη χώρα μας.