Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αποσπάσματα συνέντευξης του Θόδωρου Μαργαρίτη μέλους Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ



Αποσπάσματα συνέντευξης του Θόδωρου Μαργαρίτη μέλους Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ και εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον Flash

O Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στο ρ/σ flash και το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου και μεταξύ άλλων επεσήμανε:
Για την κυβέρνηση και τη διαχείριση της καθημερινότητας:
«Πολύ φοβάμαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφού «τράκαρε» για 7 μήνες με την Ε.Ε. με τις γνωστές συνέπειες τώρα θα «τρακάρει» με την κυβερνησιμότητα. Δηλαδή με την διαχείριση της καθημερινότητας. Δέστε το απόλυτο κομφούζιο με το ασφαλιστικό, δέστε το χάος με το προσφυγικό, γελάστε με τις εθνολαικιστικές παραστάσεις του Π Καμμένου στη Σαλαμίνα. Στο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να καταλάβουν πως τα λόγια με την πράξη  έχουν μεγάλη απόσταση.
Σχετικά με την Δημοκρατική Συμπαράταξη:
 Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα γίνει μια μεγάλη συμμαχία του χώρου της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, και της ανανεωτικής αριστεράς. Θα συγκροτηθεί πανελλαδική συντονιστική γραμματεία, περιφερειακές επιτροπές που θα λειτουργήσουν με  βάση την αρχή της συναίνεσης, σεβόμενοι την οργανωτική και πολιτική αυτοτέλεια των κομμάτων και των κινήσεων. Είναι προφανές ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ανοικτή στη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων που ενδιαφέρονται για τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό.     
      
                                                                                                                                1/10/2015