Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!



ΒΙΝΤΕΟ - https://www.youtube.com/watch?v=sxs2CSsJ4Hs

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Συνοπτικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Όπως δήλωσε στην εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια ο Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κασιμάτης η επίκληση του άρθρου 28 του Συντάγματος για νομιμοποίηση των Μνημονίων δεν έχει νομική βάση, αφού η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού δεν εξυπηρετεί καμία ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι οι κραυγές της Νέας Δημοκρατίας περί πρόωρων εκλογών δεν εξυπηρετούσαν κανέναν άλλο παρά τους εσωκομματικούς σκοπούς του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά.

Επανερχόμενος στο ζήτημα της νέας συμφωνίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και επί της ουσίας ακόμα και σήμερα αποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας. Δεν απαντά αν η νέα συμφωνία περιλαμβάνει αγγλικό δίκαιο και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάψει να μιλάει για διαγραφή του χρέους και πέρα από τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δεν κάνει τίποτα για να καταδείξει ότι οι μίζες, τα Olympic Games και όλες οι άλλες πρακτικές της μεταπολίτευσης έχουν φορτώσει τον ελληνικό λαό με ένα επαχθές και επονείδιστο χρέος.

Θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην καταγγελία του Μνημονίου σύμφωνα με την νωπή λαϊκή εντολή, αφού μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν μπορεί να υπάρξει λύση.

Ελπίζουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να του επιβάλλουν την μαρξιστική ισοπέδωση της κοινωνίας, αγνοώντας ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο Μνημόνιο, Όχι στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, να κάνουμε όλοι μαζί τον εθνικό προστατευτισμό την νέα στρατηγική για αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ochi-allo-mnhmonio-ochi-sthn-ekchwrhsh-ethnikhs-kuriarc#ixzz3cDGPHxyp