Hellenic Cypriot Press Agency

Στους 1.311 οι νεκροί από την έκρηξη βίας κατά αμάχων αλαουιτών στη Συρία * Το Ισραήλ θα σταματήσει να παρέχει ηλεκτρικό στη Γάζα * Η Ουάσιγκτον καλεί τις συριακές αρχές να καταδιώξουν τους "αυτουργούς των σφαγών" * Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες συνεδριάσεις - συσκέψεις συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα

Νέες συνεδριάσεις – συσκέψεις συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων προγραμματίζονται για το ερχόμενο διάστημα με στόχο τον σχεδιασμό της δράσης για την επιτυχία της πρότασης του ΠΑΜΕ για το δίμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα.


Έχουν προγραμματιστεί:

  • Εργατικό Κέντρο Σάμου στις 17 Σεπτέμβρη.
  • Εργατικό Κέντρο Φωκίδας στις 17 Σεπτέμβρη

  • Το Σωματείο Τροφίμων – Ποτών Ν. Χανίων στις 11 Σεπτέμβρη
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Χίου στις 11 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης στις 13 Σεπτέμβρη
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Καβάλας στις 14 Σεπτέμβρη
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Ρόδου στις 14 Σεπτέμβρη
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στις 14 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Λειβαδιάς στις 15 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Κοζάνης θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση ΔΣ στις 15 Σεπτέμβρη και σύσκεψη με άλλα σωματεία της περιοχής στις 17 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Λαμίας στις 16 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Εορδαίας στις 16 Σεπτέμβρη και σύσκεψη με ανέργους του κλάδου στις 18 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας στις 17 Σεπτέμβρη και Γενική Συνέλευση τέλος Σεπτεμβρίου.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης στις 17 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Μυτιλήνης στις 17 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Κω στις 17 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Κατερίνης στις 17 Σεπτέμβρη
  • Το Κλαδικό σωματείο συμβολαιογραφοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης στις 17 Σεπτέμβρη
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Καστοριάς στις 18 Σεπτέμβρη
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Γρεβενών στις 18 Σεπτέμβρη.
  • Το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις παραγωγής επισιτιστικών προϊόντων Κ. Μακεδονίας στις 19 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για το ασφαλιστικό και στις 24 Σεπτέμβρη συνεδρίαση Δ.Σ.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών – Εμποροϋπαλλήλων Σάμου στις 19 Σεπτέμβρη.

Ήδη το Δ.Σ. του Συνδικάτου Πωλητών – Οδηγών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Βορ. Ελλάδας συνεδρίασε και αποφάσισε να συμμετέχει στο δίμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει προτείνει το ΠΑΜΕ και κατά τη διάρκεια αυτού του διμήνου να εντείνει ακόμη περισσότερο τις δράσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους απεργούς της Coca Cola Θεσσαλονίκης.