Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Αργολίδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η σημερινή μου επίσκεψη συμπίπτει με την αναβάθμιση της αξιοπιστίας της χώρας μας από τον οίκο Moody’s, αλλά και με την απόφαση να συναντηθεί η κυβέρνηση με την τρόικα εκτός Ελλάδος για πρώτη φορά.

Είναι εμφανής λοιπόν -και στον πλέον δύσπιστο- η δουλειά που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση. Γλυτώσαμε τη χώρα από τα χειρότερα και δεν αντιμετωπίσαμε φαινόμενα σαν αυτά που αντιμετωπίζει σήμερα η Αργεντινή, που τόσο πολύ θαυμάζει ο κύριος Τσίπρας. 

Λένε, πως το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν ξημερώσει. Ήδη, οι πρώτες ακτίνες αναγέννησης και ελπίδας της πατρίδας μας έχουν αρχίσει να φαίνονται. Μπροστά μας, έχουμε συγκεκριμένα βήματα να πραγματοποιήσουμε.
Την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων, τη μεγάλη διαπραγμάτευση για το χρέος και φυσικά τις διαδικασίες για μία ουσιαστική Συνταγματική Αναθεώρηση.

Επίσης, να υπογραμμίσω κάτι που επανέλαβα και στις συναντήσεις που είχαμε.
Βούληση της Νέας Δημοκρατίας είναι να προχωρήσει η μείωση των φόρων.
Αυτό μπορεί να γίνει σταδιακά, αλλά είναι ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα, προκειμένου να μπορέσει να δει ο πολίτης στην καθημερινότητά του χειροπιαστά αποτελέσματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και είμαι βέβαιος πως σύντομα θα έχουμε τις πρώτες θετικές εξελίξεις.
Να είστε σίγουροι πως η αυγή της νέας Ελλάδας δεν αργεί».