Hellenic Cypriot Press Agency

Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ.

Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα, στη Βουλή, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Δημοκρατική Αριστερά για έναρξη διαλόγου για την κεντροαριστερά και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας
. Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ μετέχουν ο Γραμματέας της Κ.Ε. Θ. Θεοχαρόπουλος, ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Δ. Αναγνωστάκης και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας Στ. Μανίκας. Eπικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Παναγιώτης Ρήγας.


17/07/2014