Hellenic Cypriot Press Agency

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ.Μάντζος-Ν.Παπάζογλου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Γερμανίας «έχουν προφανή σημασία για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης» * Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα ως ζήτημα αρχής στηρίζει την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο και καταδικάζει κάθε χρήση βίας έναντι κυρίαρχων κρατών * ΚΚΕ: Ελπίδα για τον λαό της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης είναι η δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να αποκτήσει ριζοσπαστικό αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο * Άρειος Πάγος: Στη Δημοκρατία ουδείς, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, δικαιούται να «τρομοκρατεί» τους δικαστικούς λειτουργούς * Μ. Χρυσοχοΐδης: Αποστολή της Αστυνομίας είναι να διασφαλίσει την ομαλή και ειρηνική διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα * Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ. Κουτσούμπας: Να «βουλιάξουν» οι πλατείες από τα ποτάμια του λαού και της νεολαίας που θα φωνάξουν ξανά «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αρχιεπίσκοπο Αρμενίων Κύπρου κ.κ. Gomidas Ohanian, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόσωπο της Θρησκευτικής Ομάδας Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Vartkes Mahdessian.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


«ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»


Στις δράσεις στον αγώνα κατά των ναρκωτικών που έγιναν στην Ξάνθη, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ κι εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ», του οποίου είναι και επικεφαλής.

Οι δράσεις αυτές διοργανώθηκαν χτες από το ΚΕΘΕΑ και από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο Πήγασος».

Ο Τέρενς Κουίκ μαζί με Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ξάνθης μετείχαν στον «κύκλο - κάλεσμα επιδοκιμασίας» σε όλους εκείνους που έδωσαν το παράδειγμα και νίκησαν στην προσωπική τους μάχη με τα ναρκωτικά.

Όπως δήλωσε αργότερα:

«Θέλω να συγχαρώ και τους εθελοντές του ΚΕΘΕΑ και τους ποδηλάτες του Συλλόγου «Πήγασος», που έτρεξαν στο κάλεσμα της «Παγκόσμιας μέρας κατά των ναρκωτικών», δίνοντας το «παρών» δίπλα στην κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα, που δίνει αγώνα για να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Λυπάμαι - και το θεωρώ επικίνδυνο - που η συγκυβέρνηση υποτάχτηκε στην Τρόικα και στο θέμα της μάχης κατά των ναρκωτικών, περικόπτοντας σε απελπιστικό βαθμό τα κονδύλια, που πρέπει να έχουν στη διάθεση τους εθελοντικές ομάδες όπως το ΚΕΘΕΑ.

Επίσης, λυπάμαι που στην εκδήλωση της Ξάνθης ήμασταν παρόντες ΜΟΝΟ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΟΝΟ στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».