Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ




«ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ου ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ: ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ»



Με την εκλογή του νέου Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη Μοίρα κι απευθυνόμενος στα μέλη του 4ου Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ είπε τα εξής:

«Ως Βουλευτής του Κινήματος θέλω να συγχαρώ τον καλό μου φίλο Γιάννη Μοίρα για την εξέχουσα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει.

Χαίρομαι, επίσης, που Αναπληρωτής αναλαμβάνει ο Θανάσης Μπέλτσος, ο οποίος είναι ένα στέλεχος με μακρά πολιτική κι οργανωτική εμπειρία.

Επίσης, με την θεσμική ιδιότητα του Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και καθώς τελείωσε το 4ο Εθνικό Συμβούλιο, θέλω να καταγράψω ένα από τα πολλά μηνύματα που μας έστειλε η βάση:

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα να έχει ενιαία γλώσσα. Να έχει κοινό πολιτικό λόγο.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό στην επικοινωνία του Κινήματος, αίτημα - απαίτηση, η οποία ταυτόχρονα πρέπει να αφορά και όλα τα κεντρικά ή περιφερειακά στελέχη μας.

Είμαι βέβαιος, ότι ο Γιάννης Μοίρας, ο οποίος ξέρει πάρα πολύ καλά τον τομέα πολιτικού σχεδιασμού, θα με βοηθήσει στην οργάνωση της πολύ σημαντικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που πρέπει άμεσα να οργανώσω, με εντολή του Προέδρου Πάνου Καμμένου».