Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.



http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/20718/stiky-syntagma__article.jpg

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.


Την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα έρθουν στην Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια για τις άρσεις ασυλίας τους.

Οι Συναγωνιστές που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι εδώ και 7 μήνες, χωρίς στοιχεία και με ανύπαρκτες κατηγορίες, καλούνται τώρα να "απολογηθούν" για αδικήματα που δεν υφίστανται και έχουν ήδη παραγραφεί, καθώς η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έτρεμε να ακουστεί προεκλογικά η φωνή της Αλήθειας.

Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βουλευτές, στελέχη και απλοί υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παραμένουν πολιτικοί όμηροι ενός σαθρού καθεστώτος.

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο Σύνταγμα στις 08:30 π.μ. διατρανώνουμε την παλλαϊκή απαίτηση απαίτηση για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών που κρατούνται παράνομα με ανύπαρκτα στοιχεία και ψεύτικες κατηγορίες.

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Τετάρτη 4 Ιουνίου, Πλατεία Συντάγματος, 08:30 π.μ