Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Η συγκάλυψη του μεγασκανδάλου των αποναρκοθετήσεων συνεχίζεται από τη ΝΔ»



«Πριν από ένα και πλέον έτος κατέθεσα μαζί με τη συνάδελφο βουλευτή Κοζάνης Ρ. Μακρή ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το μεγάλο σκάνδαλο των αποναρκοθετήσεων στη Δυτική Μακεδονία.

Υπενθυμίζω πως το έργο «ψηφιακή καταγραφή και πιλοτική εφαρμογή αποναρκοθέτησης παλαιών ναρκοπεδίων» προϋπολογισμού 4,4 εκατομμυρίων Ευρώ παρουσιάσθηκε εν μέσω προεκλογικής περιόδου το 2007 από τον τότε Περιφερειάρχη και στέλεχος της ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας Α. Λεούδη ως ήδη «ολοκληρωμένο κατά 80%»!

Σήμερα, 7 χρόνια μετά, η έρευνα για το που κατέληξαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού βρίσκεται ακόμα σε κάποια συρτάρια. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ρωτάμε ευθέως τον κ. Μιχελάκη αν έχουν επιστραφεί στο Δημόσιο τα χρήματα του Ελληνικού λαού που κακοδιαχειρίστηκε η τότε Περιφέρεια.

Σε κάθε περίπτωση ζητούμε να λογοδοτήσουν άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι για εγκληματικές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το ανύπαρκτο αυτό έργο, έστω 7 χρόνια μετά τη διάπραξή τους».

Ακολουθούν η ερώτηση των Μ. Χρυσοβελώνη – Ρ. Μακρή και οι απαντήσεις των υπουργών: