Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρ. Μαχαίρα στο MEGA για το θέμα της συμμετοχής μελών του κόμματος σε εκδηλώσεις άλλων πολιτικών κινήσεων.





Για την απόφαση στελεχών της ΔΗΜΑΡ να δώσουν το «παρών» σε εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. Χρήστος Μαχαίρας.

«Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι προφανές ότι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού των “58” είναι η εξυπηρέτηση του εκλογικού σχεδιασμού του κ. Βενιζέλου. Άρα, τα στελέχη μας που πηγαίνουν ως ομιλητές, θα πρέπει να σκεφτούν ότι συνδράμουν μια αντίπαλη εκλογική σύμπραξη στη Δημοκρατική Αριστερά…
Ο χώρος της ανανεωτικής Αριστεράς, θεματοφύλακας των παραδόσεων του οποίου παραμένει η ΔΗΜΑΡ, αποστρέφεται τις πρακτικές που αποσκοπούν στη φίμωση της αντίθετης άποψης. Εκπαιδευτήκαμε όλοι στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Υπάρχει ωστόσο ένα όριο: δεν μπορείς να πληγώνεις τη δημόσια εικόνα του κόμματός σου και τις εκλογικές του προοπτικές. Πόσω, μάλλον, αν είσαι μέλος κορυφαίων οργάνων, όπως είναι η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ…»

28 / 01 / 14