Hellenic Cypriot Press Agency

Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑ


Ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων κυβέρνησης – τρόικα αναζωπυρώνει τους εκβιασμούς ενάντια στο λαό και τα ψεύτικα διλήμματα για το αν θα πρέπει να στηριχτεί η αντιλαϊκή πρόταση της ΕΕ ή του ΔΝΤ για το χρέος.

Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η επόμενη μέρα για το λαό θα είναι εξίσου σκληρή, όπως και η προηγούμενη, γιατί αυτό επιβάλλει η ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας που υπηρετούν την κερδοφορία του κεφαλαίου. Η ΕΕ δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λαός όμως μπορεί να την αντιπαλέψει και να επιλέξει το δρόμο της αποδέσμευσης και της ανάπτυξης προς όφελός του.



ΑΘΗΝΑ 23/1/2014 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ