Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Β. Κεχαγιά για ανασχηματισμό: Πανικός και αμηχανία


«Πολύ διστακτικό» χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, σε συνέντευξη της στον ρ/σ ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι «περιορίζεται σε ανακύκλωση προσώπων και προσπαθεί να διατηρήσει εσωκομματικές ισορροπίες». «Είναι ένας συμβιβαστικός ανασχηματισμός από την πλευρά του πρωθυπουργού, που καταδεικνύει προφανώς και την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής. Πανικός και αμηχανία», ανέφερε.

 

Η κ. Κεχαγιά ανέφερε ότι θα περίμενε ο πρωθυπουργός να άλλαζε περισσότερους υπουργούς, «γιατί δεν είναι μόνο η έξοδος του κ. Σκρέκα από την κυβέρνηση, στον οποίο υποθέτω ότι ο κ. πρωθυπουργός χρεώνει αναποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της ακρίβειας». Σχολίασε ειδικότερα πως «όταν διατηρείς στο κυβερνητικό σχήμα ή στο συγκεκριμένο πόστο και τον κ. Χατζηδάκη - ο οποίος χαράσσει την οικονομική πολιτική και αποφάσισε την επιβολή του χαρατσιού στους ελεύθερους επαγγελματίες, το οποίο δεν υπήρχε στο πρόγραμμα της ΝΔ - ή όταν διατηρείς στο ίδιο πόστο, στον κρίσιμο τομέα της δημόσιας υγείας, τον κύριο Γεωργιάδη, την ώρα που καθημερινά συμπολίτες μας πεθαίνουν στα ράντζα των νοσοκομείων σχεδόν αβοήθητοι, νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα». Πρόσθεσε πως είτε ο κ. Μητσοτάκης δεν πήρε το μήνυμα είτε δεν έχει εφεδρείες.