Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Δ Αβραμόπουλος για Novartis: Αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα θα τη φέρω στους ευρωπαϊκούς θεσμούς

Δ Αβραμόπουλος για Novartis: Αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα θα τη φέρω στους ευρωπαϊκούς θεσμούς


«Για μία σκοτεινή υπόθεση που υπονομεύει τους θεσμούς και την αξιοπρέπεια πολιτικών προσώπων» έκανε λόγο ο Επίτροπος της χώρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου, και εξέφρασε «αγανάκτηση» και «λύπη», επειδή αυτή τη στιγμή «ο δημόσιος διάλογος στην Ελλάδα μονοπωλείται από μία άθλια υπόθεση με χαρακτηριστικά της σκευωρίας».
Είπε ο κ. Αβραμόπουλος: «Η υπόθεση αυτή δεν με αγγίζει με οποιονδήποτε τρόπο, είναι μία θλιβερή και άθλια υπόθεση συκοφαντίας με τη συμβολή ψευδομαρτύρων με κουκούλα. Η εκληματική δράση θα αποκαλυφθεί όταν διεξαχθεί μία έρευνα, όπως η ανεξάρτητη δικαιοσύνη οφείλει να κάνει σε μία δημοκρατική χώρα. Κανένας κουκουλοφόρος, ψευδομάρτυρας και σκευωρία δεν μπορεί να ρίξει ούτε υπόνοια σκιάς στο πρόσωπό μου... Πρόκειται για σκευωρία. Τα απίστευτα ψέματα δεν φέρουν τα χαρακτηριστικά της μαρτυρικής κατάθεσης, έχουν σκοπό την καθοδηγούμενη ψευδορκία. Πέρα από τη μηνυτήρια αναφορά κατά των ψευδομαρτύρων, θα καταθέσω αίτημα στον Άρειο Πάγο να ανακαλέσει την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, για να προστατευθεί το κύρος της Δικαιοσύνης από κύκλους που ενεργούν εξωθεσμικά. Οι μαρτυρικές καταθέσεις που σπιλώνουν πολιτικές υπολήψεις βασίζονται σε εικασίες και φήμες, δεν συνοδεύονται από κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Είναι ψευδείς».