Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Λ. Αυγενάκης: Όποιος προσπαθεί να στοχοποιήσει τη ΝΔ, θα αποτύχει παταγωδώς

Λ. Αυγενάκης: Όποιος προσπαθεί να στοχοποιήσει τη ΝΔ, θα αποτύχει παταγωδώς

«Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε σκέψη για αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον σ' αυτούς που χρησιμοποίησαν τα ονόματα των στελεχών της παράταξής μας. Και σας διαβεβαιώ πως η επιχείρηση στοχοποίησης της ΝΔ και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Ράδιο Κρήτη» ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τις αποστολές εκρηκτικών μηχανισμών στα ονόματα του Άδωνι Γεωργιάδη και του Βασίλη Κικίλια.
Ακόμη, ανέφερε πως «πρέπει να υπάρξει επισταμένη έρευνα σε όλα τα επίπεδα και να εντοπιστούν άμεσα οι υπεύθυνοι».
«Το υπουργείο Εσωτερικών και ο κ. Τόσκας προσωπικά, πρέπει να ενεργοποιηθεί και να στείλει σαφή μηνύματα πως κανένας δε μπορεί να περιορίσει την ελευθερία του άλλου με τέτοιες κινήσεις [...] Εμείς στη ΝΔ μαχόμαστε με κάθε τρόπο για τη διασφάλιση της ελευθερίας των πολιτών με κάθε δυνατό τρόπο» είπε ο κ. Αυγενάκης.
Τέλος, μιλώντας για την πορεία της αξιολόγησης, ο γραμματέας της ΝΔ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Ξυδάκης, έχουν παραδεχθεί πως το βάρος των νέων επώδυνων μέτρων θα πέσει στις πλάτες της επομένης κυβέρνησης. Όλοι όσοι λοιπόν, προσπαθούν να μεταφέρουν τέτοιες ευθύνες στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, θα πρέπει να γνωρίζουν πως στη ΝΔ δεν πρόκειται να δώσουμε συγχωροχάρτια σε αυτούς που παίζουν με το μέλλον των Ελλήνων. Το βάρος των μέτρων βαραίνει εξ ολοκλήρου την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».