Hellenic Cypriot Press Agency

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΗΝΥΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟ…»


Μας πυροβολούν πλέον κατάκαρδα!
Για να πεθάνουμε ή να μετατραπούμε σε ζόμπι, χωρίς ψυχή και ταυτότητα!
Δεν θα τους περάσει.


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ή  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΜΗΝΥΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟ…»
Και μόνο η πληροφορία ότι υπήρξε καταγγελία κατά του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, για τις δηλώσεις του κατά της ομοφυλοφιλίας, δηλώσεις που απηχούν την Χριστιανική άποψη και διδασκαλία, αποδεικνύουν ότι έχουμε φτάσει στα έσχατα της σήψης και της κατάπτωσης αρχών και αξιών.
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χριστιανοδημοκράτης Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική του παρέμβαση ενώ με γραπτή ανακοίνωσή του τονίζει:
Έστω και αν διαψεύστηκαν οι πληροφορίες περί αναζήτησής του στα πλαίσια του αυτοφώρου, το γεγονός πως καταγγέλλεται ένας εκπρόσωπος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και επιχειρείται να φιμωθεί ο Χριστιανικός λόγος, ηχεί ένα δυνατό σήμαντρο για την επιτέλους αφύπνιση όλων των Ελλήνων, όλων των χριστιανών και των ανθρώπων που δεν υπερασπίζονται μόνο την ανθρώπινη και φυσική οντολογία, αλλά την ίδια τη δημοκρατία, που απαιτεί σεβασμό στην άποψη και στην ελευθερία του λόγου, πόσο μάλλον όταν αυτός ο λόγος απηχεί τη δεσπόζουσα θρησκεία στην Ελλάδα και τις αντιλήψεις της συντριπτικής πλειονότητας του λαού.
Δεν είδα και δεν άκουσα ποτέ, κάποιος Μητροπολίτης να ζητάει τη σύλληψη των ομοφυλόφιλων ή να απαιτεί να αποσιωπούν τις απόψεις τους. Ζούμε όμως σε μια εποχή που παρακολουθούμε με οργή και θλίψη να συμβαίνει το αντίθετο και μάλιστα, από μία μειοψηφία σε βάρος της πλειοψηφίας!
Ζούμε σε μία εποχή όπου στα σχολεία, αντί για Σοφοκλή, Μακρυγιάννη και Παπαδιαμάντη, απαιτείται η διδασκαλία των «έμφυλων ταυτοτήτων» και που με διάφορους τρόπους επιχειρείται η αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων για να μην θιγούν δήθεν οι αλλόθρησκοι.
Προφανώς, το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ και πολύ πιο ουσιαστικό από όσο φαίνεται, δεν είναι μόνο το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε η αποδόμηση της φυλετικής ταυτότητας των παιδιών.. .
Αυτή η φασιστική πολιτική επιβολής μίας μειοψηφίας στην πλειοψηφία και το απίστευτο μπούλιγκ, δεν αρχίζει και τελειώνει στην αναντίρρητη ανάγκη σεβασμού της προσωπικής και σεξουαλικής ελευθερίας κάθε ατόμου.
Στοχεύει ευθέως πλέον, στον πολιτισμό, την παιδεία και την ιστορία μας.
Στοχεύει ευθέως στον θεσμό της οικογένειας που κρατάει όρθιο τον λαό στα χρόνια της σκληρής κρίσης.
Στοχεύει ευθέως στα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων.
Οι έφηβοι ελληνόπαιδες  στην προεφηβική τους ηλικία πρέπει να μάθουν ότι δεν υπάρχουν κανονικότητες και αποκλίσεις, δεν υπάρχουν φυσιολογικές και μη σεξουαλικές συνευρέσεις.
Πρέπει να μάθουν ότι η  ανθρώπινη σεξουαλικότητα δεν παίζει ρόλο το βιολογικό φύλο, ούτε καν στην αναπαραγωγή  του ανθρώπινου είδους!!!
Μας πυροβολούν πλέον κατάκαρδα!
Για να πεθάνουμε ή να μετατραπούμε σε ζόμπι, χωρίς ψυχή και ταυτότητα!
Δεν θα τους περάσει.
Οι Έλληνες δεν παραδίδουν τα ιερά και όσια.
Δεν εγκαταλείπουν την ψυχή τους…»

Συνέντευξη: «Ο Υπουργός να ακυρώσει την θεματική εβδομάδα της… σεξουαλικής “συμφιλίωσης”»! https://www.youtube.com/watch?v=JgUh-Hy8n-Q

Απαράδεκτη η εγκύκλιος μύησης μαθητών στο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ με πειθαναγκασμό!. Ε TV https://youtu.be/B3axSqyqFG0