Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Απόσπασμα συνέντευξης του Θανάση Θεοχαρόπουλου, Πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ



«Χρειάζεται σοβαρότητα για το ασφαλιστικό»

Απόσπασμα συνέντευξης του Θανάση Θεοχαρόπουλου, Πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ρ/σ ΣΚΑΙ

Απόσπασμα συνέντευξης του Θανάση Θεοχαρόπουλου, Πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ρ/σ  Σκαϊ και στον δημοσιογράφο Ν.Ανδρίτσο  για το ασφαλιστικό
Την ανάγκη η κυβέρνηση καταθέσει την πρότασή της για το ασφαλιστικό επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατηγορώντας την για έλλειψη σοβαρότητας. «Έχουμε αναλύσει και για βραχυπρόθεσμα και για μακροπρόθεσμα τους τρόπους επίλυσης και μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, με γενναίες προτάσεις, αλλά χωρίς την επίσημη κυβερνητική πρόταση δεν μπορεί να γίνεται ο δημόσιος διάλογος» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.
«Η κυβέρνηση πρέπει παρουσιάσει επιτέλους την πρότασή της στην Βουλή και στα κόμματα για να τη γνωρίζουμε και να καταθέσουμε τις εναλλακτικές μας προτάσεις»… «Γίνονται συνέχεια διαρροές από την κυβέρνηση, στη συνέχεια διαψεύδονται, το πόρισμα της επιτροπής Σοφών στην αρχή παρουσιάσθηκε και μετά  διαψεύσθηκε ότι θα αποτελέσει βάση διαλόγου, υπήρξε πρόταση για εναλλακτικό φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές και αυτό δεν ξέρουμε αν είναι πρόταση της κυβέρνησης ή όχι, έτσι δεν γίνεται διάλογος... Χρειάζεται σοβαρότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
«Χωρίς την επίλυση
 της ανεργίας δεν θα επιλυθεί ποτέ το ασφαλιστικό. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για το ζήτημα αυτό εδώ και 11 μήνες» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

                                                                                                                                30/12/2015