Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συνέντευξη Τύπου του Φ. Κουβέλη στην Τρίπολη:

  • «Αναλαμβάνω πρωτοβουλία, μετά τις εκλογές, για την ανασύνθεση του χώρου της κεντροαριστεράς».

«Δεν έχει θέση σε αυτή την κεντροαριστερά το σημερινό ΠΑΣΟΚ».

  •  

    Πρωτοβουλίες για την ανασύνθεση του χώρου της κεντροαριστεράς σε προοδευτική κατεύθυνση, μετά τις ευρωεκλογές,  ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

    Όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Τρίπολη, ο κ. Κουβέλης «η ΔΗΜΑΡ, έχει ήδη προχωρήσει στη συμπαράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»  και αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, μετά τις ευρωεκλογές, ανεξάρτητα από την καταγραφή της συμπαράταξης».

    Η διεύρυνση της κεντροαριστεράς, θα πρέπει να έχει βαθύτατα προοδευτικό περιεχόμενο και στην υπόθεση αυτή δεν χωρούν όσοι ασκούν συντηρητική πολιτική. Δεν έχει θέση, σε αυτήν την κεντροαριστερά, η σημερινή έκφραση του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποιεί μια βαθύτατα συντηρητική πολιτική, στο πλαίσιο άλλωστε της στρατηγικής συμμαχίας με την ΝΔ, την οποία ανανέωσαν μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, με χρονικό ορίζοντα το 2018". 

    4/ 05/ 14