Hellenic Cypriot Press Agency

Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ξεσκεπάσαμε τους κλέφτες της “Νέας Πασοκρατίας"



BINTEO -  https://www.youtube.com/watch?v=i72D_y0p4Kc

Τοποθέτηση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

  • Με διευθυντές και συμβούλους... "γκαλερίστες και παίκτες ιπποδρόμου" διέλυσε τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα η ΠΑΣΟΚ-ΝΔ α.ε.
  • Απαιτούμε να διαγράφεται από τα πρακτικά ο χαρακτηρισμός "νεοναζί" και να διακόπτεται ο ομιλητής που τον εκφέρει. Ιδίως αν ανήκει στους κλέφτες της Νέας Πασοκρατίας
  • Η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν υπήρχε περίπτωση να βρίσκεται στην εν λόγω θέση, αν δεν λεγόταν Γεννηματά
  • Ο Σαμαράς έταξε ότι θα αυξήσει το ΑΕΠ μέσω του... wi-fi! Και μετά αναρωτιούνται γιατί η Χρυσή Αυγή έγινε πρώτο κόμμα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeskepasame-tous-kleftes-ths-neas-pasokratias#ixzz2kWw9V0gd