Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ν. Ρωμανός: Η αντιπολίτευση, ελλείψει πολιτικού αφηγήματος, εργαλειοποιεί τον ανθρώπινο πόνο με στόχο την αποσταθεροποίηση


 

«Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί το ζήτημα από την πρώτη στιγμή μιλώντας για δήθεν συγκάλυψη», δήλωσε στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας το ρεπορτάζ που αφορά το δυστύχημα των Τεμπών.

   «Από τη μία, έχουμε τον απόλυτο συντονισμό του κ. Ανδρουλάκη με το συγκεκριμένο μέσο, που αναπαρήγαγε με τον τρόπο που το έκανε, μια ξαναζεσταμένη είδηση με έναν τίτλο που ουσιαστικά παραποιεί και την ουσία της "είδησης", άρα μιλάμε για fake news. Και από την άλλη, έχουμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί να δείξει πιο δυναμικός από τον κ. Ανδρουλάκη και να μιλάει ακόμη και για επιτηρητές στις εκλογές», συνέχισε ο κ. Ρωμανός. Και προσέθεσε: «Άρα ο μεν κ. Κασσελάκης μας παρουσιάζει ως Ουγκάντα, υπονομεύοντας τη Δημοκρατία στη χώρα, ο δε κ. Ανδρουλάκης αξιοποιεί, για ακόμη μία φορά, προκειμένου να κερδίσει πολιτικούς πόντους, μια υπόθεση που μας πονάει όλους, και όχι αυτή καθ' αυτή την υπόθεση, αλλά ένα δημοσίευμα που παραποιεί ένα περσινό ρεπορτάζ που είχε παίξει και στην ΕΡΤ και σε όλα τα ΜΜΕ.

   Επιπλέον δήλωσε πως «το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από τα δεκάδες ηχητικά που βγήκαν εκείνες τις ημέρες, ένα εξ αυτών είχε μέσα έναν διάλογο με έναν οδηγό άλλης αμαξοστοιχίας».

   Και συνέχισε: «Σε αυτό βάζει έναν παραπλανητικό τίτλο, και αξιοποιεί αυτό το fake ews ο πρόθυμος κ. Ανδρουλάκης προκειμένου να υπάρξει αποσταθεροποίηση, γιατί ο μόνος τρόπος που προσπαθεί η αντιπολίτευση, και δυστυχώς και ο κ. Ανδρουλάκης, να πολιτευθεί, καθότι δεν έχει πολιτικό αφήγημα, δεν έχει αντιπροτάσεις, δεν πείθει με τίποτα άλλο, είναι με την εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά εδώ και χρόνια».

   Ο Νίκος Ρωμανός είπε επίσης ότι στη Βουλή θα συζητηθούν όλα. «Αφενός, μας δίνεται μία ευκαιρία να απαντήσουμε σε όλα αυτά που επί 1 χρόνο αιωρούνται υπό μορφή fake news και συνωμοσιολογίας, αφετέρου να καταδείξουμε όλα αυτά που λέμε εδώ και 3 ημέρες για τον συντονισμό και την εργαλειοποίηση και φυσικά να δει και ο κόσμος την αντιπαραβολή μεταξύ μιας σοβαρής κυβέρνησης η οποία είναι η πρώτη που θέλει να πέσει άπλετο φως σε αυτήν την υπόθεση και μιας αντιπολίτευσης που το μόνο που θέλει είναι να εργαλειοποιήσει αυτήν την υπόθεση για να "ρίξει" μια κυβέρνηση, την οποία αποτυγχάνει σταθερά να αντιμετωπίσει πολιτικά. Το ίδιο έκανε και με τον κορονοϊό αλλά και με μία σειρά ζητημάτων, εργαλειοποιώντας τον πόνο για να αποκτήσει πολιτικό αφήγημα και να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση», υπογράμμισε.