Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

«Σπαρτιάτες»: Η πρωτοφανής δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, δείχνει πνευματικό εκβαρβαρισμό και ηθική κατάπτωση

 


«Σπαρτιάτες»: Η πρωτοφανής δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, δείχνει πνευματικό εκβαρβαρισμό και ηθική κατάπτωση

Αντιπροσωπεία του κόμματος "Σπαρτιάτες", με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 36χρονο Αντώνη, χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Πειραιά.

   "Η πρωτοφανής δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, δείχνει τον πνευματικό εκβαρβαρισμό και την ηθική κατάπτωση, που καλπάζουν και απειλούν την κοινωνία μας. Όσοι συγκλονισμένοι παρακολουθήσαμε τον άδικο χαμό του 36χρονου συμπατριώτη μας, πέρα από την θλίψη μας, νιώθουμε την ανάγκη να παρέμβουμε με όποιο τρόπο επιβάλλεται, ώστε να σταματήσει η διάλυση της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο κατήφορος της ελληνικής κοινωνίας", αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι "Σπαρτιάτες".

   Παράλληλα, σημειώνουν:"Πέρα από την αξιολόγηση της συμπεριφοράς των κατηγορούμενων ναυτικών, πρέπει να σταθούμε σε μια σειρά από θεσμικά λάθη και κυβερνητικές παραλείψεις, που οδήγησαν στο θάνατο του συνανθρώπου μας. Επίσης καταδικάζουμε την εξίσωση θυμάτων και θυτών από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και των ασυνείδητων δηλώσεών του που στοχεύουν στη «δολοφονία» χαρακτήρα του Αντώνη Καρυώτη".