Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΜέΡΑ25: Διαπιστευτήρια στον Στουρνάρα ο Τσίπρας

 


ΜέΡΑ25: Διαπιστευτήρια στον Στουρνάρα ο Τσίπρας

Τη συνάντηση που είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με το Γιάννη Στουρνάρα σχολιάζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25, «για να του εκφράσει -όπως μάθαμε- τις ανησυχίες του για τους πλειστηριασμούς και τα κόκκινα δάνεια!».

«Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε στον κόσμο ποιος είναι ο επίορκος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, ούτε ποιον ρόλο έπαιξε και παίζει σε βάρος τού λαού και της χώρας μας.

Θυμίζουμε μόνο ότι ήταν η Τράπεζα της Ελλάδας εκείνη που στην εξαμηνιαία της Έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ουσιαστικά προδίκαζε την απόφαση που τόσο γρήγορα έβγαλε ο Άρειος Πάγος υπέρ των αρπακτικών ταμείων. Σε αυτόν πήγε να εκφράσει ο κ. Τσίπρας τις ανησυχίες του για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς!», σημειώνει το Μέρα25.

Χαρακτηρίζει «χαμένη ψήφο για τον προοδευτικό κόσμο», την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «την ηγεσία του οποίου ένα χρόνο καλούμε σε προεκλογικό διάλογο και επιλέγει να κάνει διάλογο με τον επίορκο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, διότι προφανώς με αυτόν σκοπεύει ο κ. Τσίπρας να κάνει ”προοδευτική διακυβέρνηση”».

«Διαπιστευτήρια στον κ. Στουρνάρα από τον κ. Τσίπρα. Γη και ύδωρ από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ολιγαρχία», καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25.